Instiintare privind datele si locatiile sectiilor de votare de pe raza comunei Ortisoara pentru alegerile din data de 11.12.2016:

1. Sectia de votare nr 480 Ortisoara – sediul localitatea Ortisoara nr 266 – sediul caminului Cultural – cuprinde toti alegatorii din localitatea Ortisoara de la numerele de casa 1 pana la 350 .


2. Sectia de votare nr 481 Ortisoara – sediul localitatea Ortisoara nr 258 – sediul Biblioteca comunala  – cuprinde toti alegatorii din localitatea Ortisoara de la numerele de casa 351 pana la 689 , canton CFR si DN 69 Timisoara – Arad .


3. Sectia de votare nr 482 Calacea cu sediul in localitatea Calacea nr 93 – scoala generala – cuprinde toti alegatorii din localitatea Calacea de la numerele de casa 1 la 303 .


4. Sectia de votare nr 483 Cornesti cu sediul in localitatea Cornesti nr 93  – scoala generala – cuprinde toti alegatorii din localitatea Cornesti  de la numerele de casa 1 la 275 .


5. Sectia de votare nr 484 Seceani cu sediul in localitatea Seceani nr 100 – sediul Camin Cultural  – cuprinde toti alegatorii din localitatea Seceani de la numerele de casa 1 la 531 .

 

Aici gasiti anunturile de concurs de ocupare de posturi in cadrul organigramei comunei Ortisoara

Anunt concurs post ref_contabilitate.pdf

 

Documentatia necesara in vederea obtinerii de finantare nerambursabila de la bugetul local al comunei Ortisoara pentru proiecte de activitate sportiva

[This line is replaced by a file repository when the article is viewed]

 

 

Centrul Civic

Anexat documentatia necesara participarii la licitatiile organizate in vederea inchirierii pasunilor proprietatea privata a comunei .

[This line is replaced by a file repository when the article is viewed]